Allt du behöver veta när du går igenom kursen

Varmt välkommen till Hunden från grunden

Det här är vår kursportal där allt kursmaterial finns. Spara länken till kursen som ett bokmärke i din webbläsare så att du lätt hittar tillbaka.

https://djurvetologen.teachable.com/p/hunden-fran-grunden

Moduler

Kursen består av 8 ordinarie moduler plus en 9e modul med inspelningar från livesessioner om ny hundvetenskap. Varje modul består av flera lektioner om ämnet.

Lektionerna innehåller videomaterial, en audioversion av videon (att lyssna på) och en PDF. Du kan alltså se, höra och läsa informationen. Ljudfilen och PDFen kan du ladda ner och behålla, men du får inte dela dem med andra. Observera att ljudfilen är samma som videoljudet, vilket kan göra att jag ibland beskriver bilder som man kan behöva titta på för att förstå helt. Dessa ska dock synas i PDF-versionen.

Liveföreläsningar

Jag har hållit flertalet liveföreläsningar i kursen som nu finns som inspelningar under modul nummer 9.

Diplom

Om du vill ha ett diplom när du gått igenom alla 8 ordinarie moduler behöver du kommentera varje lektion. Du kan kommentera direkt när du gått igenom lektionen, men du kan även komma tillbaka vid ett senare tillfälle och kommentera.

Det behöver inte vara några uppsatser eller superkloka insikter, så jag hoppas att det inte är en för stor stress. T.ex. "När jag såg det här avsnittet kom jag att tänka på något min hund gjorde..." , "Jag undrar..." , "Den här kunskapen kommer jag tänka på när...". Hör av dig till [email protected] när du känner dig färdig så kontrollerar jag lektionerna innan du får ditt diplom.


Diplom HFG hunden från grunden.pdf
Markera som färdig och fortsätt  
Diskussion

7 kommentarer